Ingrediënten
2 grote appels
Bruine suiker
2 à 3 druppels CU tasty mix
1 ei om de crousti’s in te smeren
amandelschilfers
Benodigdheden
crousti party – cuby chef – multiflex deegblad –dunschiller - siliconen spatel – patisseriestrooier – 5-in-1 schepjes – ruimtespaarder- clickplus – patisserieborsteltje – tang - mengkom
Werkwijze
- Over voorverwarmen op 200°C zonder rooster
- Schil de appels, haal er het klokhuis uit, snij in grote schijven
- Leg de schijven op de cuby chef met het kleinste rooster en maak blokjes van de appel
- Doe de blokjes in de mengkom, strooi er de bruine suiker over en de druppels CO Tasty mix
- Alles goed mengen
- bebloem het bladerdeeg met de patisseriestrooier
- snij met de onderkant van de crousti party schijven uit het bladerdeeg
- leg een schijf op de geribbelde kant van de crousti party
- strijk een deel van de rand van het bladerdeeg in met een losgeklopt ei
- leg de vulling in het midden van het bladerdeeg
- druk de crousti party tegen elkaar en duw heel goed
- smeer de crousti in met een ei en prik er enkele gaatjes in
- strooi enkele amandelschilfers ter afwerking over de crousti
- Leg het silicone deegblad op het koude rooster en leg er de crousti’s op
- bakken op 200°C gedurende 15 min
Geen opmerkingen:
Een reactie posten