Ingrediƫnten (8 Stoompotjes)
3 eieren
250 ml vloeibare room
Zout en peper van de molen
24 kleine kerstomaatjes
6 blaadjes basilicum
Benodigdheden:
Quick Shaker
Kruidenmolen
Kaasmolen
Mini- stoompotjes
Micro Gourmet
Hak-M- Snel of Turbo chef
Werkwijze
Rasp de kaas of maal die in de kaasmolen.
Breek de eieren in de Quick Shaker en voeg er de room, het zout en de peper evenals de geraspte parmesaanse kaas aan toe. Sluit het deksel en schud.
Verdeel de inhoud van de Quick Shaker over de 8 Mini- Stoompotjes. Vul ze slechts voor ¾ en plaats ze in de Diepe Stoommand van de 101° MicroGourmet.
Halveer de kerstomaatjes en leg 2 halve tomaatjes in elk Mini- Stoompotje. Snipper de basilicum fijn in de Hak- M- Snel/ Turbo Chef en strooi over elk potje.
Giet 400ml koud water in de Basis. Plaats de Diepe Stoommand met daarin de Mini- Stoompotjes op de Basis en sluit met het Deksel. Plaats 18 min. in de Microgolfoven op 600 Watt. Laat vervolgens 10 min. rusten.
Dien lauw of warm op, natuur of met een vinaigrette.
€ 7,00 ⁄ / 8 Stoompotjes
Bereiding : 15 min
Kooktijd : 18 min op 600 W
10 min rusttijd
Geen opmerkingen:
Een reactie posten