Ingrediënten:
Ham
Ananas
Blok emmental
ei
1 rol bladerdeeg
Benodigdheden:
Quick chef
Cuby chef
Keukenmes
Kaasmolen Plus
Deeg- N-Rrol
Patisserie borstel
Multiflex deegblad
Werkwijze:
Oven voorverwarmen op 180°C , rooster uithalen
Ham met Cuby chef in stukjes snijden of fijn hakken in de Quick Chef
Ananas in fijne blokjes snijden
Champignons fijnhakken in de Quick Chef
Kaas raspen in de kaasmolen
Alles door elkaar mengen
Deeg uitrollen op deegblad
Zet de Crousti Party erop en haal er met een roterende beweging deegrondjes uit.
Leg het cirkeltje deeg op de Crousti Party.
Bestrijk met de patisserieborstel een halve rand met water (om ze beter te laten dicht kleven)
Vul met ongeveer 25ml vulling = grootste maatje van de 3-in-1 maatlepel
Neem de handvatten van de Crousti vast en sluit hem door hem dicht te plooien en gedurende 5 sec goed aan te duwen.
Bestrijk met de patisserieborstel de bovenkant van de flap met eigeel
Leg het multiflex deegblad op het rooster, de flapjes erop en laat ze 15 à 20min goudbruin bakken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten