zaterdag 28 mei 2011

Ravissimo hapjes

Ingrediënten:

1 ei om de hapjes te doreren
gebruik hiervoor de silicone patisserieborstel

HARTIG VULLINGEN:
ofwel: 1 chavroux of 125 g mascarponé + 1/2 appel
samen in de Quick Chef met wat peper vd molen
ofwel: Vegetarische préparé
ofwel: boursin met Kruiden of met peper (parmesankaas)
ofwel: Philadelphia met zalm
ofwel: 150 g gehakt, 2 eieren, 1 ui, peper en zout
ofwel: pesto
ofwel: tapenade van tomaten met stukje zongedroogde tomaat
ofwel: stukje dadel met spek
ofwel: kaasje van de Boursin Salad- reeks
ofwel: stukje camembert met honing
owel: stukje zwan- worst met stukje smeltkaas
ofwel: een garnaaltje
ofwel bolognaisesaus

Overschotjes zijn ideaal om te verwerken in deze hapjes
ZOETE VULLINGEN:
ofwel: gemalen Chocolade
ofwel: stukjes Mars of snicker
ofwel: confituur met stukjes fruit
owel: appelmoes
ofwel: stukjes fruit met beetje honing/ suiker
ofwel: perensiroop
ofwel: frangipane vulling
ofwel: gele crème

Geen opmerkingen:

Een reactie posten