(60kcal per eetl.)
basis : 1 eetlepel (light) mayonaise
2 eetlepels magere platte kaas of magere yoghurt
peper ( CO ) en wat gemalen zeezout
tomato- dip : basis met 1 eetlepel ketchup, kleine stukjes tomaat of zongedroogde tomaten (cubychef), paprikapoeder of cayennepeper
curry- dip : basis met 1 schijfje ananas op sap, 2 eetlepels ananassap, 1 eetlepel currypoeder
mosterd- appel- dip : basis met een gesnipperd sjalotje, met
een halve geraspte appel en 1 eetlepel mosterd
groen- dipje : basis + 1 eetlepel fijngesneden komkommerblokjes
gehakte peterselie, 1 teentje look en 1 eetlepel xeres of witte wijnazijn
waterkers- dipje : mix 1 bosje waterkers (blaadjes) met de platte kaas en voeg toe aan de rest van de basis
salsa van passie : lepel de inhoud van het passievruchtje uit en meng met de basis
groentjes : kerstomaatjes, steeltjes witte selder, jonge wortelen, bloemkoolroosjes, radijsjes, komkommer
tip : cuby- chef is ideaal om komkommer en jonge wortelen in staafjes te hakken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten